دوره و شماره: دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398  XML

1

مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال

صفحه 1-11
بهمن لطیفی؛ مینا احمدی؛ یاسمن اعتمادیان؛ ویدا قائمی؛ سید جواد ابوالقاسمی؛ امیررضا شویک لو

2

ساختار تاکسونومیک ؛ پراکنش مکانی و روند تغییرات زمانی جمعیت اپندیکولارین ها در آبهای ساحلی شمال بوشهر – خلیج فارس

صفحه 13-22
رضوان موسوی ندوشن؛ منیر غیاث آبادی

3

بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (°C 1±4)

صفحه 23-34
عباس زمانی؛ آناهیتا غفاری

4

تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 35-43
سید پژمان حسینی شکرابی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ سید بیژن سید علیخانی؛ سید هادی سیدالحسینی

5

مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی و شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال

صفحه 45-54
شهاب نقدی؛ مسعود رضائی؛ نادر بهرامی فر

6

اثرات حمام عصاره‌ی هیدروالکلی گزنه (Urtica dioica) بر شاخص‌های ایمنی و خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)آلوده شده با قارچ ساپرولگنیا

صفحه 55-67
نرگس عالیشاه؛ فرید فیروزبخش؛ زیبنده محرابی

7

تأثیر سطوح مختلف شوری و منابع کربن در سیستم تولید توده زیستی (Biofloc)

صفحه 69-78
محمد حسین خانجانی

8

سن، رشد و مقدار زی‌توده ماهی سفید (Rutilus frisii, Kamensky., 1901) در آب‌های ایرانی دریای خزر

صفحه 79-87
غلامرضا دریانبرد؛ حسن فضلی؛ سید‌امین‌اله تقوی مطلق؛ غلامعلی بندانی؛ اکبر پورغلامی‌مقدم

9

تامین نیازهای تغذیه‌ای دام و انسان از فانوس‌ماهیان

صفحه 89-101
امیررضا شویک‌لو؛ یزدان مرادی

10

بررسی عملکرد رشد و میزان فعالیت آنزیم‌های پروتئازی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین تک یاخته

صفحه 103-115
عباس زمانی؛ مریم خواجوی

11

تاثیر پسآب شهری بر ساختار ماهیان در رودخانه سقز، استان کردستان

صفحه 117-128
زانیار فتحی؛ نصراله احمدی فرد

12

پرورش توام مرحله نوزادگاهی میگوی پا سفید غربی ( (Litopenaeus vannamei با تراکم های مختلف جلبک قرمز (Gracilaria corticata)

صفحه 129-138
حجت اله فروغی فرد؛ محمد رضا زاهدی؛ کیومرث روحانی قادیکلائی؛ مریم معزی؛ عیسی عبدالعلیان

13

تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4)

صفحه 139-149
مینا سیف زاده

14

اثر عصاره پلی ساکارید جلبک الوا (Ulva rigida) بر فعالیت آنزیم‌های گوارشی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی میگوی پاسفید غربی (Litopeneaus vannamei)

صفحه 151-162
پریا اکبری؛ رها فدایی راینی

15

بررسی شکلشناختی لانه‌های خرچنگ Ocypode rotundata (Miers, 1882) در سواحل جنوب‌غربی جزیره قشم

صفحه 163-167
مجتبی نادری؛ فاطمه پیشه ورزاد

16

مقایسه اثرسنجی محلول پرفیش با مالاشیت سبز و فرمالین در کنترل آلودگی قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان در مراحل مختلف تفریخ

صفحه 169-178
سید عبدالحمید حسینی؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ ابوالفضل سپهداری؛ محمدمیثم صلاحی؛ اسماعیل کاظمی

17

رفتار تغذیه ای لارو ماهی فلاور (Blood Parrot × Texas Cichlid) با تغذیه ازCeriodaphnia quadrangula و ناپلیوس Artemia franciscana در شرایط روشنایی و تاریکی

صفحه 179-189
سجاد پهلوانی؛ امیدوار فرهادیان؛ نصرالله محبوبی صوفیانی

18

مطالعه تنوع، تراکم و غلظت فیتوپلانکتونی در تنش تابستانی پارامترهای زیست‌محیطی مطالعه موردی: تالاب بین‌المللی گمیشان))

صفحه 203-209
سپیده عمرانی؛ وحید خیرابادی؛ اکرم علی اکبریان قناتی

19

مروری کوتاه بر تغییر اقلیم و محیط‌های آبی با تاکید بر دریای خزر

صفحه 211-216
حسن نصراله زاده ساروی؛ سید محمد وحید فارابی؛ آسیه مخلوق؛ نیما پورنگ


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.