آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,061
تعداد مقالات34,172
تعداد مشاهده مقاله46,750,637
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,750,027
سیف زاده, مینا. (1398). تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
مینا سیف زاده. "تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1398, 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
سیف زاده, مینا. (1398). 'تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
سیف زاده, مینا. تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(4): 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب