آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,445
تعداد مشاهده مقاله48,965,922
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,382,923
سیف زاده, مینا. (1398). تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
مینا سیف زاده. "تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1398, 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
سیف زاده, مینا. (1398). 'تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
سیف زاده, مینا. تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(4): 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب