1.

Antimicrobial activity of various extracts of Sargassum glaucescens on the antibiotic resistant organisms

دوره 19، شماره 3، تابستان 2020، صفحه 1359-1372
Shahla Jamili

2.

Antimicrobial and Antioxidant Effects of Thymus daenensis and Camellia sinensis Ethanolic Extracts of Chicken Meat During Frozen Storage

دوره 0، شماره 0، بهار و تابستان 2020، صفحه 17-27
Khodarahm Mosavinezhad؛ Amir Shakerian؛ Reza Sharafati Chaleshtori؛ Ebrahim Rahimi

3.

Antimicrobial Screening of Fennel at the Seedling Stage

دوره 1، شماره 1، تابستان 2012، صفحه 75-77

4.

Chemical Composition, Antimicrobial and Analgesic Properties of Rosmarinus officinalis L. from North of Iran

دوره 0، شماره 0، بهار و تابستان 2020، صفحه 107-114
Seyed Mohammad Vahdat؛ Maryam Khavarpour؛ Sohrab Kazemi

5.

Introducing acidophilic and acid tolerant actinobacteria as new sources of antimicrobial agents against Helicobacter pylori

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 اردیبهشت 1399
L. Eftekharivah؛ J. Hamedi؛ Gh. Zarrini؛ R. Bakhtiari

6.

The Effect of Non-thermal Processing of Hyssopus officinalis on its Antioxidant and Antimicrobial Activities

دوره 4، شماره 2، پاییز 2015، صفحه 161-169
Mahboobeh Jamshidi؛ Mohsen Barzegar؛ Mohammad Ali Sahari

7.

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون (Olea Europaea L.) رقم زراعی میشن به روش الایزا

دوره 28، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 280-292
زهرا رفیعی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری

8.

بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس Artemisia aucheri Boiss.

دوره 25، شماره 3، پاییز 1388، صفحه 429-440
محدثه محبوبی؛ فاطمه قاضیان بیدگلی

9.

بررسی ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس و اثر ضد باکتریایی برگ و میوه Juniperus horizontalis Moench

دوره 28، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 509-522
الهام احسانی؛ کامبیز اکبری نوقابی؛ مریم تیموری؛ مهدیس ابراهیم‌زاده؛ علیرضا خادم

10.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپ‌های آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف

دوره 30، شماره 5، پاییز 1393، صفحه 756-770
فاطمه عسکری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا؛ مریم تیموری؛ المیرا احسانی

11.

جداسازی، شناسایی و ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اکتینومایست ها از رسوبات دریایی خلیج فارس در محدوده استان هرمزگان

دوره 25، شماره 1، بهار 1395، صفحه 81-93
محسن گذری؛ محمد صدیق مرتضوی؛ رامین کریم زاده؛ محمود ابراهیمی؛ رضا دهقانی

12.

شناسایی ترکیبهای شیمیایی و بررسی اثر ضد میکروبی اسانس بذر زیره (Bunium persicum Boiss.)

دوره 25، شماره 1، بهار 1388، صفحه 20-28
محمد مقتدر؛ عبدالرضا ایرج منصوری؛ حسن سالاری؛ آرمیتا فرهمند

13.

مطالعه خاصیت ضد میکروبی و ترکیب شیمیایی اسانس لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.)

دوره 24، شماره 1، بهار 1387، صفحه 56-65
محدثه محبوبی؛ محمدمهدی فیض‌آبادی؛ قاسم حقی؛ حسین حسینی



Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.