آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,975
تعداد مقالات33,408
تعداد مشاهده مقاله43,904,274
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,405,807
حسینی, حمید, نجفی, علی, ضیاالحق, سیدحمیدرضا. (1402). بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342
حمید حسینی; علی نجفی; سیدحمیدرضا ضیاالحق. "بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342
حسینی, حمید, نجفی, علی, ضیاالحق, سیدحمیدرضا. (1402). 'بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342
حسینی, حمید, نجفی, علی, ضیاالحق, سیدحمیدرضا. بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب