آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,552
تعداد مشاهده مقاله49,451,000
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,879,361
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1399). تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
مقصود بشارتی; مجتبی نکو; ذبیح اله نعمتی; امیر کریمی. "تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 128, 1399, 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1399). 'تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), pp. 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(128): 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب