آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,551
تعداد مشاهده مقاله49,446,610
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,876,546
عرفانی فر, صمد, بخشوده, محمد, زیبایی, منصور. (1399). ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002
صمد عرفانی فر; محمد بخشوده; منصور زیبایی. "ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1399, 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002
عرفانی فر, صمد, بخشوده, محمد, زیبایی, منصور. (1399). 'ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002
عرفانی فر, صمد, بخشوده, محمد, زیبایی, منصور. ارزش‌گذاری بهبود کیفیت گوشت مرغ از دیدگاه مصرف‌کنندگان در شیراز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 28(1): 143-169. doi: 10.30490/aead.2020.258008.1002


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب