1.

اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو

دوره 18، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 15-28
مطهره درود؛ محمد دانشی؛ محمدرضا ناطقی

2.

اثر عصاره‌های طبیعی رزماری (Rosmarinus officinalis L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و هورمون بنزیل آدنین بر روی برخی صفات کیفی و عمر ماندگاری گل‌های شاخه بریده مریم (Polianthes tuberosa L.)

دوره 34، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 17-28
حیدر سیفی نبی‌آباد؛ مرضیه نیری فرد؛ مهدی شریفانی؛ خسرو پیری

3.

اثر کیتوزان، اسانس زیره (Cuminum cyminum L.) و دارچین (Cinnamomum verum L.) بر برخی صفات انبارمانی و بازدارندگی از رشد قارچ عامل بیماری پوسیدگی خاکستری در گل شاخه بریده رز رقم دلسویتا

دوره 35، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 291-308
نگین فرومند؛ سپیده کلاته جاری؛ وحید زرین نیا

4.

ارزیابی توان تولید و ماندگاری مرغان بومی اصلاح شده استان فارس در مناطق روستایی

دوره 32، شماره 123، تابستان 1398، صفحه 139-148
حسین نوراللهی؛ امان اله صلح جو؛ محمد جواد آگاه؛ عبدالحمید کریمی؛ مظاهر صفدریان؛ محمدرضا هاشمی

5.

بررسی امکان افزایش ماندگاری خاویار تاس ماهی سیبری (Acipenser baeri) از طریق بسته‌بندی با پوشش کیتوزان توأم با لیزوزیم، اسید استیک و نانوذرات ناتامایسین

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 139-151
بیگلر خرم؛ عباسعلی مطلبی؛ ودود رضویلر

6.

بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 41-56
فاطمه پورحاجی؛ بهاره صحرائیان

7.

بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (°C 1±4)

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 23-34
عباس زمانی؛ آناهیتا غفاری

8.

تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری

دوره 17، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 29-44
شهین زمردی؛ حمید باباپور

9.

تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 97-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری

10.

تأثیر سامانه پلی‌آکریلامید کاتیونی- نانوبنتونیت بر ماندگاری، آبگیری و ویژگی‌های کاغذ بازیافتی از OCC

دوره 29، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 474-483
حسین جلالی ترشیزی؛ سعیده زارع بیدکی؛ امید رمضانی؛ حمیدرضا رودی

11.

تاثیر سدیم‌تری‌پلی‌فسفات و تتراسدیم‌پیروفسفات بر خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی ماهی پنجزاری راه‌راه Aurigequula fasciata طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 84-95
لیدا نوبخت؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی؛ سهیلا مطرودی

12.

تاثیر فیلم کیتوزان-ژلاتین همراه با عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی ماهی شوریده بلانگر (Johnius belangerii) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 31، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 128-139
جواهر ساکی؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی

13.

تعیین برخی عوامل مؤثر بر طول عمر گاوهای هلشتاین (مطالعه موردی: گاوداری‌های مؤسسه اقتصادی رضوی)

دوره 32، شماره 122، بهار 1398، صفحه 131-142
سیدطاها موسوی دامناب؛ محمدباقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر

14.

شرایط بهینه دمایی جهت ماندگاری، تولید مثل و رشد طولی پونتوگاماروس دریای خزر

دوره 19، شماره 3، پاییز 1389، صفحه 141-150
لیلا یاوری؛ نادر شعبانی پور؛ بهروز حیدری

15.

مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌های آویشن، موسیر و زردچوبه بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 دی 1398
یاسمن فهیم دژبان؛ مونا معراجی

16.

مطالعه تأثیر انواع بسته‌بندی‌ برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال°C 4

دوره 25، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 63-72
مهدیه بهرامی فر؛ لاله رومیانی؛ ابوالفضل عسکری ساری

17.

مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 1-11
بهمن لطیفی؛ مینا احمدی؛ یاسمن اعتمادیان؛ ویدا قائمی؛ سید جواد ابوالقاسمی؛ امیررضا شویک لو



Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.