آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,837
تعداد مقالات32,201
تعداد مشاهده مقاله41,071,050
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,324,196
درود, مطهره, دانشی, محمد, ناطقی, محمدرضا. (1398). اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168
مطهره درود; محمد دانشی; محمدرضا ناطقی. "اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168
درود, مطهره, دانشی, محمد, ناطقی, محمدرضا. (1398). 'اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168
درود, مطهره, دانشی, محمد, ناطقی, محمدرضا. اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب