آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,035
تعداد مقالات33,961
تعداد مشاهده مقاله45,469,466
تعداد دریافت فایل اصل مقاله71,481,143
زارعی, محمد علی, نوربخش, نرگس. (1404). مقایسه‏ خواص آنتی‌اکسیدانی و محتوای فنول – فلاونوئیدی عصاره صمغ کندر (Boswellia thurifera Roxb.) و صمغ مصطکی (Pistacia lentiscus L.) تهیه شده به وسیله‏ حلال‏های مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 41(2), 293-307. doi: 10.22092/ijmapr.2025.365354.3435
محمد علی زارعی; نرگس نوربخش. "مقایسه‏ خواص آنتی‌اکسیدانی و محتوای فنول – فلاونوئیدی عصاره صمغ کندر (Boswellia thurifera Roxb.) و صمغ مصطکی (Pistacia lentiscus L.) تهیه شده به وسیله‏ حلال‏های مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 41, 2, 1404, 293-307. doi: 10.22092/ijmapr.2025.365354.3435
زارعی, محمد علی, نوربخش, نرگس. (1404). 'مقایسه‏ خواص آنتی‌اکسیدانی و محتوای فنول – فلاونوئیدی عصاره صمغ کندر (Boswellia thurifera Roxb.) و صمغ مصطکی (Pistacia lentiscus L.) تهیه شده به وسیله‏ حلال‏های مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 41(2), pp. 293-307. doi: 10.22092/ijmapr.2025.365354.3435
زارعی, محمد علی, نوربخش, نرگس. مقایسه‏ خواص آنتی‌اکسیدانی و محتوای فنول – فلاونوئیدی عصاره صمغ کندر (Boswellia thurifera Roxb.) و صمغ مصطکی (Pistacia lentiscus L.) تهیه شده به وسیله‏ حلال‏های مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 41(2): 293-307. doi: 10.22092/ijmapr.2025.365354.3435


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب