آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,084
تعداد مقالات34,415
تعداد مشاهده مقاله48,595,685
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,157,917
گوران شورک چالی, بردیا, جعفری خورشیدی, کاوه, قره ویسی, شهاب الدین. (1403). تاثیر استفاده از سطوح مختلف گندم تقطیری در خوراک با یا بدون آنزیم بر عملکرد، قابلیت هضم و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(145), 29-46. doi: 10.22092/asj.2024.363983.2354
بردیا گوران شورک چالی; کاوه جعفری خورشیدی; شهاب الدین قره ویسی. "تاثیر استفاده از سطوح مختلف گندم تقطیری در خوراک با یا بدون آنزیم بر عملکرد، قابلیت هضم و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 145, 1403, 29-46. doi: 10.22092/asj.2024.363983.2354
گوران شورک چالی, بردیا, جعفری خورشیدی, کاوه, قره ویسی, شهاب الدین. (1403). 'تاثیر استفاده از سطوح مختلف گندم تقطیری در خوراک با یا بدون آنزیم بر عملکرد، قابلیت هضم و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(145), pp. 29-46. doi: 10.22092/asj.2024.363983.2354
گوران شورک چالی, بردیا, جعفری خورشیدی, کاوه, قره ویسی, شهاب الدین. تاثیر استفاده از سطوح مختلف گندم تقطیری در خوراک با یا بدون آنزیم بر عملکرد، قابلیت هضم و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 37(145): 29-46. doi: 10.22092/asj.2024.363983.2354


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب