آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,539
تعداد مشاهده مقاله49,432,950
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,869,203
خوش کیش, مارال, قراچورلو, مریم, یگانه زاد, سمیرا. (1400). استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 151-166. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281
مارال خوش کیش; مریم قراچورلو; سمیرا یگانه زاد. "استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 151-166. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281
خوش کیش, مارال, قراچورلو, مریم, یگانه زاد, سمیرا. (1400). 'استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 151-166. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281
خوش کیش, مارال, قراچورلو, مریم, یگانه زاد, سمیرا. استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 151-166. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب