آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,563
تعداد مشاهده مقاله49,468,086
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,890,435

1.

بهینه سازی شرایط عملیاتی دما و زمان فرآیند نمک زدایی از آب پنیر با استفاده از رزین های کاتیونی به روش سطح پاسخ

صفحه 1-14
امید احمدی

2.

بررسی ارتباط و تعیین اثر رقم و زمان جوانه‌زنی بر میزان پروتئین، بتاگلوکان و فیبر خام در فرآیند تولید مالت ارقام مختلف جو

صفحه 15-24
فرناز دستمالچی؛ مریم محمدی؛ مهسا بختیاری فرد

3.

تولید کیک سین بیوتیک بر پایۀ آرد کینوا و فیبر انبه

صفحه 25-38
فرزاد یزدی

4.

تاثیر استفاده از بایژل به عنوان جایگزین خامه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای پروسس

صفحه 39-58
علی ابراهیم زاده؛ مریم قاسمی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محمدحسین حدادخداپرست

5.

تأثیر خمیر ترش نوع دوم سبوس برنج بهینه بر خصوصیات کیفی، محتوی مقدار اسید فیتیک و ماندگاری نان قالبی

صفحه 59-72
فریبا قربانی؛ عباس عابدفر؛ علیرضا مهرگان نیکو

6.

مطالعه مروری بر خاصیت فلورسانس و فوتوکاتالیک و نانوذرات جاذب مغناطیسی در فیلم‌های خوراکی جهت بسته بندی مواد غذایی

صفحه 73-92
ایرج کریمی ثانی؛ بهرام حسنی؛ نادره تبریزی؛ انیس طالبی؛ شهین زمردی؛ فرید امیرشقاقی

7.

شرایط بهینه میوه خرمای رقم سعمران برای هسته‌گیری با هسته‌گیر سوزنی- فنجانی

صفحه 93-108
احمد مستعان؛ سینا لطیف‌التجار؛ مژگان مقدم؛ سارا احمدی‌زاده

8.

اولویت بندی توسعه صنایع فرآوری محصولات غذایی در استان همدان

صفحه 123-138
فرزاد گودرزی؛ حامد فاطمیان؛ سید محسن سیدان

9.

تغییرات خصوصیات کیفی گردوی پکان پیش‌تیمار شده با گرمایش اهمیک، در بسته‌بندی و انبارمانی‌های مختلف

صفحه 139-156
رقیه شاکری میاندره؛ محسن آزاد بخت؛ احمد تقی زاده علی سرایی؛ فریال وارسته؛ محمد جواد محمودی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب