آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,442
تعداد مشاهده مقاله48,912,004
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,351,387

1.

بهینه سازی شرایط عملیاتی دما و زمان فرآیند نمک زدایی از آب پنیر با استفاده از رزین های کاتیونی به روش سطح پاسخ

صفحه 1-14
امید احمدی

2.

بررسی ارتباط و تعیین اثر رقم و زمان جوانه‌زنی بر میزان پروتئین، بتاگلوکان و فیبر خام در فرآیند تولید مالت ارقام مختلف جو

صفحه 15-24
فرناز دستمالچی؛ مریم محمدی؛ مهسا بختیاری فرد

3.

تولید کیک سین بیوتیک بر پایۀ آرد کینوا و فیبر انبه

صفحه 25-38
فرزاد یزدی

4.

تاثیر استفاده از بایژل به عنوان جایگزین خامه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای پروسس

صفحه 39-58
علی ابراهیم زاده؛ مریم قاسمی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محمدحسین حدادخداپرست

5.

تأثیر خمیر ترش نوع دوم سبوس برنج بهینه بر خصوصیات کیفی، محتوی مقدار اسید فیتیک و ماندگاری نان قالبی

صفحه 59-72
فریبا قربانی؛ عباس عابدفر؛ علیرضا مهرگان نیکو

6.

شرایط بهینه میوه خرمای رقم سعمران برای هسته‌گیری با هسته‌گیر سوزنی- فنجانی

صفحه 93-108
احمد مستعان؛ سینا لطیف‌التجار؛ مژگان مقدم؛ سارا احمدی‌زاده


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب