1.

شناسنامه جلد 6-31


2.

بررسی تغییرات ترکیب‌های فنلی و قابلیت دگرآسیبی ترشک (Rumex turcomanicus Czerep.) در غلظت‌های مختلف عصاره‌های متانولی و اتانولی حاصل از اندام هوایی و زمینی بر گیاهچه کاهو (Lactuca sativa L.)

صفحه 919-930
مرتضی علیرضایی نقندر؛ مجید عزیزی؛ پریسا طاهری؛ محمدصادق صادقی

3.

بررسی تنوع در عملکرد و اجزا عملکرد و سازگاری گونه مختلف مرزه (Satureja spp) در استان یزد

صفحه 931-944
عباس زارع‌زاده؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ علی میرحسینی؛ محمدرضا عرب‌زاده؛ لیلا میرجانی

4.

معرفی یک کموتایپ غنی از سیس-کریزانتنول از گیاه Achillea nobilis L. و مقایسه ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس گل، برگ، ساقه و سرشاخه

صفحه 945-955
رقیه عظیمی؛ فاطمه سفیدکن؛ اعظم منفرد

5.

مطالعه تغییر محتوای اسانس و میزان رزمارینیک و کافئیک اسید آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak subsp. daenensis) آلوده به بیمارگر Rhizoctonia solani AG2-2 در شرایط درون شیشه

صفحه 956-966
نجما فراهانی؛ محسن فرزانه؛ فرزاد نجفی؛ حسن رضادوست

6.

بررسی تنوع صفات مورفولوژیکی، عملکرد اسانس و درجه حرارت تجمعی رشد روزانه در جمعیت‌های بابونه کاذب (Tripleurospermum sevasnense (Manden.) Pobed.)

صفحه 967-976
محمدعلی علی‌زاده؛ ساناز یاریاب؛ علی‌اشرف جعفری؛ پروین صالحی شانجانی

7.

مدل‌سازی رویشگاه بالقوه گونه گیاهی کما (Ferula ovina Boiss.) با استفاده از مدل ژنتیک الگوریتم در فریدون‌شهر استان اصفهان

صفحه 977-987
راضیه شهسوارزاده؛ مصطفی ترکش؛ زهرا رحمتی؛ مهسا قاضی مرادی

8.

بررسی اثر ریزسازواره‌های حل‌کننده فسفات و بسترهای مختلف بر فسفر قابل جذب خاک و عملکرد گیاه شمعدانی پیچ (Pelargonium peltatum Soland.)

صفحه 988-1004
حسن عابدینی آبکسری؛ داود هاشم‌آبادی؛ بهزاد کاویانی

9.

مقایسه اثر عصاره الکلی دارچین سیلان با روغن دانه کتان در التیام زخم‌های جلدی رت

صفحه 1005-1012
سعید حصارکی؛ محمدرضا فرهپور؛ بهروز یحیایی

10.

تأثیر قارچ‌های میکوریزا بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) در شرایط کمبود آب

صفحه 1013-1023
فاروق سلیمانی؛ علیرضا پیرزاد

11.

اثر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد و محتوی آلیسین دو اکوتیپ گیاه دارویی سیر (Allium sativum L.)

صفحه 1024-1034
عبدالرضا صداقتی؛ محمد کافی؛ شهرام رضوان بیدختی؛ شیوا اکبری

12.

تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 1035-1046
بهجت پورسینا؛ پریسا سلیمانی رودی؛ محمد صدقی؛ علی طیبی‌پور

13.

تأثیر کاربرد کودهای آلی بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

صفحه 1047-1057
عزیزاله خیری؛ مسعود ارغوانی؛ محبت خستو

14.

بررسی تأثیر مقادیر مختلف ورمی‌کمپوست و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه و اوره بر عملکرد کمّی و کیفی بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

صفحه 1058-1070
محمدرضا حاج سید هادی؛ هدی رضایی قلعه

15.

اثر تنش خشکی بر عملکرد کمّی و کیفی گیاه Nepeta pogonosperma Jamzad et Assadi در تراکم‏های مختلف

صفحه 1071-1085
غزاله رمضان؛ بهلول عباس‌زاده

16.

بررسی تأثیر کود بیولوژیک و تراکم بوته بر عملکرد و اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.)

صفحه 1086-1095
محمدتقی درزی؛ عادل آخانی

17.

اثر هم‌افزایی داروی مسدودکننده کلسیم (وراپامیل) و اسانس مرزه (Satureja hortensis L.) بر جلوگیری از انقباض کولینرژیک در ایلئوم موش سفید بزرگ آزمایشگاهی

صفحه 1096-1103
سید حسن حجازیان؛ فاطمه صفری؛ محمد بامری


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.