| 1. | Investigating the Cognition, Tendency and Behavior of Tea Consumers in Iran (Case Study of Governmental Officers) | |
| Pages 1-11 | ||
| shiva Roofigari Haghighat; kourosh majd salimi; mehran gholami | ||
| 2. | تأثیر استفاده از روشهای تغذیهای بر تغییرات برخی از متابولیکهای ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) | |
| Pages 12-14 | ||
| R D | ||
| 3. | ارزیابی روشهای مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی | |
| Pages 15-18 | ||
| D A | ||
| 4. | بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک | |
| Pages 19-22 | ||
| M K; shiva Roofigari Haghighat | ||
| 5. | گیاهان دارویی منطقه کلیشم | |
| Pages 23-30 | ||
| A M | ||
| 6. | معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل | |
| Pages 31-39 | ||
| n Pour | ||
| 7. | بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) | |
| Pages 40-50 | ||
| S H | ||