1.

بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب

صفحه 1-14
زهرا بیگ محمدی؛ مژده برکتی؛ هدی شهیری طبرستانی

2.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران

صفحه 15-28
عاصفه لطیفی؛ محمد زمان نوری؛ فاطمه حبیبی

3.

تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند

صفحه 29-40
شهین زمردی؛ مهسا کریمپور سهرقه؛ هما بهمدی

4.

بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

صفحه 41-56
فاطمه پورحاجی؛ بهاره صحرائیان

5.

ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ

صفحه 57-70
مهدی شوندی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ مهدیه حسنی

6.

اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو

صفحه 71-80
ام البنین عسگری تپه؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

7.

بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم

صفحه 81-90
لاله مشرف

8.

تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی

صفحه 91-103
بنفشه آقامحمدی؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهدی فرهودی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.