آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,980
تعداد مقالات33,446
تعداد مشاهده مقاله43,910,736
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,410,029
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. (1401). اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(6), 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
فاطمه سفیدکن; نجمه هادی. "اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 6, 1401, 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. (1401). 'اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(6), pp. 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 7(6): 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب