آمار

تعداد نشریات281
تعداد نشریات سازمان80
تعداد شماره‌ها2,461
تعداد مقالات28,427
تعداد مشاهده مقاله16,685,379
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,900,948
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. (1400). بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
ارمغان سالم; سیداحمد شهیدی; محبت محبی; الهام آل حسینی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. (1400). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب