آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,929
تعداد مقالات33,057
تعداد مشاهده مقاله43,656,278
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,147,136
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. (1401). کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
آزاده رنجبر ندامانی; سیده مائده هاشمی. "کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1401, 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. (1401). 'کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(1): 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب