آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,975
تعداد مقالات33,408
تعداد مشاهده مقاله43,903,036
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,405,251
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. (1401). کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
آزاده رنجبر ندامانی; سیده مائده هاشمی. "کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1401, 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. (1401). 'کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(1): 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب