آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,993
تعداد مقالات33,529
تعداد مشاهده مقاله43,970,701
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,440,990
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. (1399). Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đ. Đorđević; H. Buchtová. "Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 6, 1399, 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. (1399). 'Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), pp. 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(6): 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب