آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,952
تعداد مقالات33,277
تعداد مشاهده مقاله43,874,077
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,380,440
محمدزاده, جلال, زنگانه, جواد, صابری, علیرضا. (1398). بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197
جلال محمدزاده; جواد زنگانه; علیرضا صابری. "بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197
محمدزاده, جلال, زنگانه, جواد, صابری, علیرضا. (1398). 'بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197
محمدزاده, جلال, زنگانه, جواد, صابری, علیرضا. بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب