آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,837
تعداد مقالات32,201
تعداد مشاهده مقاله41,071,119
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,324,303
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. (1398). تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
حمیده طعنه; سعیده عربشاهی دلویی. "تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. (1398). 'تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب