آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,551
تعداد مشاهده مقاله49,446,022
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,876,183
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. (1398). ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
محمداسماعیل نصرآبادی; مهدی نیکفرجام. "ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. (1398). 'ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب