(2019). ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. , 18(1), 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
. "ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست". , 18, 1, 2019, 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
(2019). 'ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست', , 18(1), pp. 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. , 2019; 18(1): 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143


counter
Journal management system. designed by sinaweb