(2020). بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج. , 18(2), 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
. "بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج". , 18, 2, 2020, 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
(2020). 'بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج', , 18(2), pp. 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج. , 2020; 18(2): 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177


counter
Journal management system. designed by sinaweb