آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,980
تعداد مقالات33,446
تعداد مشاهده مقاله43,911,688
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,410,727
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی. (1398). ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156
سیده پرستو مجاوریان; زینب رفتنی امیری; هدی شهیری طبرستانی. "ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی. (1398). 'ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی. ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب