(2019). اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو. , 18(1), 87-100. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148
. "اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو". , 18, 1, 2019, 87-100. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148
(2019). 'اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو', , 18(1), pp. 87-100. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148
اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو. , 2019; 18(1): 87-100. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148


counter
Journal management system. designed by sinaweb