آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,980
تعداد مقالات33,446
تعداد مشاهده مقاله43,916,025
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,413,388
مالک, ساناز, امام جمعه, زهرا, عسگری, غلامرضا, رضوان خواه, امیر. (1397). تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145
ساناز مالک; زهرا امام جمعه; غلامرضا عسگری; امیر رضوان خواه. "تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1397, 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145
مالک, ساناز, امام جمعه, زهرا, عسگری, غلامرضا, رضوان خواه, امیر. (1397). 'تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145
مالک, ساناز, امام جمعه, زهرا, عسگری, غلامرضا, رضوان خواه, امیر. تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(2): 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب