آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,975
تعداد مقالات33,408
تعداد مشاهده مقاله43,903,302
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,405,385
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. (1391). اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
قاسم تقی زاده اندواری; مسعود رضایی. "اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1391, 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. (1391). 'اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 21(1): 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب