حبیبی, فاطمه, یحیی زاده, آسیه. (1394). بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 61-70. doi: 10.22092/jaer.2015.101966
فاطمه حبیبی; آسیه یحیی زاده. "بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1394, 61-70. doi: 10.22092/jaer.2015.101966
حبیبی, فاطمه, یحیی زاده, آسیه. (1394). 'بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 61-70. doi: 10.22092/jaer.2015.101966
حبیبی, فاطمه, یحیی زاده, آسیه. بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 16(2): 61-70. doi: 10.22092/jaer.2015.101966


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.