1.

The Effect of Non-thermal Processing of Hyssopus officinalis on its Antioxidant and Antimicrobial Activities

دوره 4، شماره 2، پاییز 2015، صفحه 161-169
Mahboobeh Jamshidi؛ Mohsen Barzegar؛ Mohammad Ali Sahari

2.

اثر پیش تیمار اسمز- اولتراسونیک و خشک ‌کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده

دوره 15، شماره 1، بهار 1393، صفحه 67-82
زهره کرمی؛ قاسم یوسفی؛ زهرا امام‌جمعه

3.

اثر پیش تیمار اسمز-اولتراسونیک و خشک کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده

دوره 15، شماره 1، بهار 1393، صفحه 67-82
زهره کرمی؛ قاسم یوسفی؛ زهرا امام جمعه

4.

اثر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک شدن و برخی مواد مؤثره در دو توده گیاه ترخون (Artemisia dracunculus L.)

دوره 29، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 460-475
پرویز رضوانی‌مقدم؛ عسکر غنی؛ میترا رحمتی؛ سعیده محتشمی

5.

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون (Olea Europaea L.) رقم زراعی میشن به روش الایزا

دوره 28، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 280-292
زهرا رفیعی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری

6.

بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (Matricaria recutita L.)

دوره 25، شماره 2، تابستان 1388، صفحه 182-192
مجید عزیزی؛ میترا رحمتی؛ تقی عبادی؛ محمد حسن‌زاده خیاط

7.

تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر کمّیت و کیفیت اسانس آگاستاکه (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze)

دوره 31، شماره 5، پاییز 1394، صفحه 789-800
زهرا عظیم‌زاده؛ عباس حسنی؛ محسن اسمعیلی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.