1.

استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت

دوره 32، شماره 124، پاییز 1398، صفحه 197-212
فاطمه محمد پور؛ حسن درمانی کوهی؛ اردشیر محیط؛ محمدمهدی سوهانی

2.

تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 97-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری

3.

تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)

دوره 32، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 118-123
نجمه شیخ زاده؛ شلاله موسوی

4.

مطالعه اثرات حفاظتی سطوح مختلف عصاره چای سبز (Camellia sinensis) در یک دوره اسپرماتوژنز بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس

دوره 31، شماره 119، تابستان 1397، صفحه 71-82
سید کمال هاشمیان؛ مرتضی مهری

5.

مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال

دوره 26، شماره 5، زمستان 1396، صفحه 95-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.