1.

Chemical Composition and Antioxidant Properties and Antimicrobial Effects of Satureja bachtiarica Bunge and Echinophora platyloba DC. Essential Oils Against Listeria monocytogenes

دوره 0، شماره 0، بهار و تابستان 2020، صفحه 47-58
Elham Fathimoghaddam؛ Amir Shakerian؛ Reza Sharafati Chaleshtori؛ Ebrahim Rahimi

2.

The effects of Rosmarinus officinalis essential oil on the quality changes and fatty acids of Ctenopharyngodon idella

دوره 18، شماره 1، بهار 2019، صفحه 95-109
laleh roomiani؛ mansoreh ghaeni؛ mahsa moarref؛ Roxana Fallahi؛ Farahnaz Lakzaie

3.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی¬های بیومتری الیاف در تنه و مخروط درخت کاج تدا در منطقه گیلان

دوره 28، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 545-560
طاهره قلی زاده؛ آرش فرج پور رودسری؛ اصغر تابعی

4.

تعیین ارزش غذایی و گوارش پذیری برون تنی علوفه ماشک

دوره 7، شماره 27، تابستان 1397، صفحه 23-32
مرتضی کرمی

5.

تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام

دوره 5، شماره 18، بهار 1395، صفحه 55-62
مرتضی کرمی

6.

تعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی

دوره 4، شماره 15، تابستان 1394، صفحه 37-48
مرتضی کرمی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.