1.

اثر تنش شوری و برهم‌کنش آن با آسکوربات بر میزان فعالیت آنزیم‌های کاتالاز، آسکوربات پراکسیداز، پرولین و مالون دی‌آلدئید در گیاه زیره سبز (Cuminum cyminum L.) چهار هفته بعد از جوانه‌زنی

دوره 28، شماره 1، بهار 1391، صفحه 14-27
مه‌لقا قربانلی؛ فریده احمدی؛ اعظم منفرد؛ غلامحسین بخشی‌خانیکی

2.

اثر غلظت‌های مختلف مولیبدن بر برخی از شاخص‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در گل راعی (Hypericum perforatum L.)

دوره 29، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 595-604
مه‌لقا قربانلی؛ اعظم علی‌بابایی؛ مریم پیوندی

3.

اثر مقادیر مختلف نیکل بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و سنتز ترکیب‌های ثانویه در گیاه بنگ‌دانه (Hyoscyamus niger L.)

دوره 30، شماره 3، تابستان 1393، صفحه 402-413
طیبه حیدری؛ زهرا اسرار؛ فاطمه نصیبی

4.

بررسی اثر اسید سالیسیلیک(SA (و جیبرلیک اسید(GA3 (بر شاخصهای جوانهزنی و تنظیم آنزیمهای آنتی اکسیدانی بذر تحت شرایط پیری تسریع شده در آفتابگردان ( Helianthus (annuus

دوره 3، شماره 1، بهار 1393، صفحه 31-40
معصومه اسدی آقبلاغی؛ امید انصاری؛ محمد صدقی

5.

تأثیر قارچ‌های میکوریزا بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) در شرایط کمبود آب

دوره 31، شماره 6، زمستان 1394، صفحه 1013-1023
فاروق سلیمانی؛ علیرضا پیرزاد

6.

تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آن‌ها بر فعالیت برخی از آنزیم‌های آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم

دوره 6، شماره 1، بهار 1396، صفحه 1-33
رحیم ناصری؛ مهرشاد براری؛ محمدجواد زارع؛ کاظم خاوازی؛ زهرا طهماسبی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.