1.

اثر پوشش دار کردن کنجاله سویا با چربی های اشباع و زئولیت بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم روده‌ای در شرایط برون تنی

دوره 32، شماره 123، تابستان 1398، صفحه 335-348
محسن صحرائی بلوردی؛ علی اسدی الموتی؛ علی اکبر خادم

2.

تاثیر جایگزینی پروتئین گیاهی به جای آرد ماهی روی شاخصهای رشد، کیفیت لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی خون فیل ماهی جوان (Huso huso )

دوره 19، شماره 4، بهار 1390، صفحه 33-42
وحید تقی زاده؛ محمد رضا ایمانپور؛ رضا اسعدی؛ وحید چمن آرا؛ سعید شربتی

3.

تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 109، زمستان 1394، صفحه 53-66
مجتبی فلاح؛ بهروز دستار؛ فرزانه گنجی؛ امین عشایری زاده

4.

مقایسه اثر چند ماده آلی و بیوچار آن‌ها بر برخی ویژگی‌های خاک

دوره 33، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 401-414
شهرزاد کرمی؛ جعفر یثربی؛ صدیقه صفرزاده شیرازی؛ عبدالمجید رونقی؛ رضا قاسمی فسائی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.