1.

Antimicrobial and Antioxidant Effects of Thymus daenensis and Camellia sinensis Ethanolic Extracts of Chicken Meat During Frozen Storage

دوره 0، شماره 0، بهار و تابستان 2020، صفحه 17-27
Khodarahm Mosavinezhad؛ Amir Shakerian؛ Reza Sharafati Chaleshtori؛ Ebrahim Rahimi

2.

Antioxidant Activity and Chemical Composition of the Essential oil of Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss. from Neyriz

دوره 3، شماره 2، پاییز 2014، صفحه 215-218
Javad Mottaghipisheh؛ Malek Taher Maghsoudlou؛ Jafar Valizadeh؛ Rouhallah Arjomandi

3.

Antioxidant Activity, Phenolic and Flavonoid Contents of Echium Species from Different Geographical Locations of Iran

دوره 2، شماره 1، تابستان 2013، صفحه 23-31

4.

Antioxidant and antibacterial activities of C-phycocyanin from common name Spirulina platensis

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 دی 1397
Reza Safari؛ Zeynab Raftani Amiri؛ Reza Esmaeilzadeh Kenari

5.

Antioxidant and cytotoxic activities of metabolites produced by a new marine Streptomyces sp. isolated from the sea cucumber Holothuria leucospilota

دوره 17، شماره 2، تابستان 2018، صفحه 413-426
Mohsen Gozari؛ Nima Bahador؛ Amir Reza Jassbi؛ Mohammad sedigh Mortazavi؛ Ebrahim Eftekhar

6.

Autecology, Phytochemical and Antioxidant Activity of Peganum harmala L. Seed Extract in North of Iran (Tash Mountains)

دوره 1، شماره 2، پاییز 2012، صفحه 151-156

7.

Chemical composition and functional properties of two brown seaweeds from the Qeshm Island, Iran

دوره 19، شماره 1، بهار 2020، صفحه 85-98
esmat mohammadi؛ Bahareh Shabanpourh؛ Moazameh Kordjazi

8.

Effects of Exogenous Nitric Oxide on Germination and Physiological Properties of Basil under Salinity Stress

دوره 2، شماره 1، تابستان 2013، صفحه 103-113

9.

Evaluation of Cytotoxic Effect and Antioxidant Activity of Grape Seed Extract, Crocin, and Phenytoin

دوره 72، شماره 3، پاییز 2017، صفحه 181-187
N. Razmaraii؛ H. Babaei؛ A. Mohajjel Nayebi؛ S. Ahdi Khosroshahi؛ S. Farajnia

10.

Evaluation of Persian Shallot (Allium hirtifolium) Ecotypes for Phytochemical Components and Antioxidant Activity

دوره 5، شماره 2، پاییز 2016، صفحه 217-226
Jaber Panahandeh؛ Nasrin Farhadi؛ Alireza Motallebi Azar؛ Saeideh Alizadeh Salteh

11.

Potentiality of Moringa oleifera aqueous extract as a growth modulator and antistress in acute hypoxic Nile tilapia Oreochromis niloticus

دوره 19، شماره 1، بهار 2020، صفحه 67-84
Ramy Shourbela؛ Waleed El-Hawarry؛ Ashraf Abd El-Latif؛ Seham Abo-Kora

12.

Seasonal Variations in Carnosic Acid Content of Rosemary Correlates with Anthocyanins and Soluble Sugars

دوره 7، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 163-171
Mojtaba Hadi Soltanabad؛ Mohammad Bagher Bagherieh-Najjar؛ Manijeh Mianabadi

13.

Study of Biochemical Compounds from Extract of Peel, Seed and Fruit Juice of some Pomegranate Cultivars (Punica granatum L.)

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 133-141
Roksana Bayati؛ Hossein Ali Asadi-Gharneh

14.

Summer Savory (Satureja hortensis) Extract Inhibits Xanthine Oxidase

دوره 4، شماره 1، تابستان 2015، صفحه 25-30
Yeganeh Teimoori-Boghsani؛ Mohammad Bagher Bagherieh-Najjar؛ Manijeh Mianabadi؛ Majid Azim Mohseni

15.

The Effect of Non-thermal Processing of Hyssopus officinalis on its Antioxidant and Antimicrobial Activities

دوره 4، شماره 2، پاییز 2015، صفحه 161-169
Mahboobeh Jamshidi؛ Mohsen Barzegar؛ Mohammad Ali Sahari

16.

Total Phenolic Content, Antioxidant Activity and In vitro Cytotoxicity of the Essential Oil of Jurinea leptoloba DC.

دوره 4، شماره 2، پاییز 2015، صفحه 171-178
Mahboubeh Taherkhani

17.

Yield and Antioxidant Activity of Artichoke Leaves (Cynara scolymus L.) Affected by some Agronomical Factors in Golestan Province of Iran

دوره 3، شماره 1، تابستان 2014، صفحه 27-33

18.

اثر آلفالیپوئیک اسید بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در بافت عضله، کبد و روده‌ی ماهی قزل-آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 29، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 93-104
حجت اله بی نیاز؛ علیرضا سالارزاده؛ شایان قبادی؛ فلورا محمدی زاده؛ امیر حسین اسماعیلی

19.

اثر روشهای مختلف بسته‌بندی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 30، شماره 1، بهار 1393، صفحه 142-157
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ سیدمحمد ابراهیم‌زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی

20.

استخراج و تعیین ساختار شیمیایی چالکون و فلاونوئیدهای موجود در گلهای Tanacetum parthenium L. و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی آن

دوره 26، شماره 2، تابستان 1389، صفحه 157-167
علی شفقت

21.

استفاده از روش سطح پاسخ به‌منظور بهینه‌سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L.) و ترکیب‌های فنولیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت

دوره 35، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 644-664
فاطمه سلیمی؛ محمد فتاحی؛ جواد حمزه ئی

22.

بررسی اثر استخراج ترکیب‌های فنولی میوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 28، شماره 1، بهار 1391، صفحه 59-72
مریم قادری قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد قربانی

23.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره مرزه ماکرانتا بر فراسنجه های میکروسکوپی و بیوشیمیایی اسپرم گاو پس از فرآیند انجماد–یخ گشایی

دوره 28، شماره 108، پاییز 1394، صفحه 101-112
حسین دقیق کیا؛ رقیه شهباززاده؛ ایرج اشرفی

24.

بررسی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.)تحت تأثیر تراکم گیاهی و کودهای آلی و شیمیایی مختلف

دوره 33، شماره 4، پاییز 1396، صفحه 649-662
محمد بهزاد امیری؛ پرویز رضوانی‌مقدم؛ محسن جهان؛ میلاد صالح آبادی؛ نگار ناصری

25.

بررسی پراکنش، خصوصیات فیتوشیمیایی و درصد اسانس جمعیت‌های مختلف چهار گونه جاشیر (Prangos spp.) در شمال‌غرب ایران

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 478-491
زیبا نصیری؛ علیرضا فرخزاد؛ محمد فتاحی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.