1.

اثر باکتری باسیلوس سوبتلیس و مقادیر کودشیمیایی سوپرفسفات تریپل بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم برنج (علی کاظمی و هاشمی)

دوره 29، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 259-268
نسیم نکیسا؛ حسین بشارتی؛ حمید رضا دورودیان

2.

اثر سه روش خرمنکوبی بر ترک‌خوردگی دانه، جوانه‌زنی بذر و رشد گیاهچه برنج (Oryza sativa L.) رقم هاشمی

دوره 27، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 57-72
حامد جاوید؛ مسعود اصفهانی؛ صمد صبوری

3.

اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 71-80
ام البنین عسگری تپه؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

4.

بررسی عوامل مؤثر بر ایجاد ترک و خرده برنج در اثر خشک کردن شلتوک طی فرآیند تبدیل1

دوره 6، شماره 1، بهار 1384، صفحه 97-112
سعید مینایی؛ غلامرضا روحی؛ محمد رضا علیزاده

5.

به کارگیری ماشین بینایی به منظور اصلاح عملکرد و کاهش ضایعات در دستگاه پوست کن شلتوک

دوره 16، شماره 65، زمستان 1394، صفحه 47-64
محمد شاکر؛ سعید مینایی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ احمد بناکار؛ عبدالعباس جعفری

6.

پیش‌بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک‌کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1386، صفحه 135-156
محمدهادی خوش‌تقاضا؛ رضا امیری چایجان؛ غلامعلی منتظر؛ سعید مینایی

7.

تاثیر خشک‌کن دوار جدید بر بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک رقم هاشمی و کیفیت تبدیل برنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 آذر 1397
حمیدرضا گازر؛ محمدرضا علیزاده

8.

مقایسه عملکرد فنی و اقتصادی دو نوع دستگاه جداساز شلتوک در استان فارس

دوره 8، شماره 1، بهار 1386، صفحه 85-100
محمد شاکر؛ هدایت‌اله رحیمی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.