آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,014
تعداد مقالات33,693
تعداد مشاهده مقاله44,889,599
تعداد دریافت فایل اصل مقاله43,269,615

1.

ارزیابی خواص کیفی و پخت برنج رقم امید

دوره 5، شماره 2، اسفند 1402، صفحه 27-30
عاصفه لطیفی؛ مرتضی نصیری؛ ناهید فتحی؛ پردیس رمضانی

2.

ارزیابی خواص کیفی و پخت برنج رقم طلوع

دوره 3، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 42-44
عاصفه لطیفی؛ علی مومنی؛ مرتضی نصیری؛ ناهید فتحی

3.

تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند

دوره 17، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 29-40
شهین زمردی؛ مهسا کریمپور سهرقه؛ هما بهمدی

4.

تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-40
شهین زمردی شهین زمردی

5.

تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-40
شهین زمردی

6.

تاثیر مقایسه‌ای لفاف و پوشش خوراکی کیتوزان بر خواص کیفی ماهی شعری معمولی Lethrinus nebulosus طی نگهداری دریخچال

دوره 30، شماره 3، مهر 1396، صفحه 252-263
مژگان کریمی رضاآباد؛ آیناز خدانظری؛ سیدمهدی حسینی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب