1.

اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، بهار 1395، صفحه 55-66
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

2.

اثرات نانو ذرات نقره بر سیستم ایمنی، خصوصیات بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 85-92
سید داود شریفی؛ حامد زرگران اصفهانی

3.

اثر افزودن سطوح مختلف لاکتوفرین گاوی بر عملکرد رشد و بیان چهار ژن کاندیدا برای پاسخ سیستم ایمنی در میگو های ببری ( Penaeus semisulcatus

دوره 1، بهار 96، بهار 1396، صفحه 1-11
آرش جوانمرد؛ رضا نهاوندی؛ مسعود صیدگر؛ مهدی مقیم

4.

اثر سطوح مختلف عصاره یوکا و آنتی‌بیوتیک بر بعضی از عملکردهای سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 5، پاییز 1393، صفحه 675-681
زهرا رنجبر؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

5.

اثر عصاره آویشن باغی و نعناع فلفلی و ویتامین E بر سیستم ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار در شرایط تنش گرمایی و میزان پراکسیداسیون در تخم‌مرغ‌های تولیدی در طی مدت ماندگاری

دوره 27، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 326-337
مجید بهرامی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

6.

اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک

دوره 22، شماره 3، بهار 1392، صفحه 1-12
رضا پورغلام؛ مصطفی شریف روحانی؛ رضا صفری؛ علی اصغر سعیدی؛ محمد بینایی؛ راحله نجفیان؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ ابوالفضل سپهداری

7.

ارزیابی تجویز جیرهای تاثیرلاکتوباسیلوس بر برخی فاکتورهای خونی ، ایمنی و بازماندگی در مواجهه با باکتری استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 1، پاییز 95، زمستان 1395، صفحه 1-12
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

8.

ارزیابی مکمل های غذایی باکتری Pediococcus acidilactici و قارچ خوراکی Agaricus bisporus بر شاخص-های ایمنی موکوس پوست ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو ذرات نقره

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 97-109
سیدرضا خالقی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ حدیثه کشیری؛ حامد پاک نژاد؛ سید حسین حسینی فر

9.

بررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 110، بهار 1395، صفحه 81-90
ابوذر نجف زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده؛ محمد روستایی علی مهر؛ منیر پور قاسمی

10.

تاثیر تغذیه‌ی لاکتوفرین و پروبیوتیک بر وضعیت سلامت و کاهش آلودگی به باکتری اشرشیاکلای در بره‌های شیرخوار نژاد قزل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 خرداد 1399
مختار ملاکی؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید پایا؛ غلامرضا حمیدیان

11.

تاثیر جاذب مایکوتوکسین Toxeat®، بر روی بیان ژن‌های INFγ وINFα و غلظت سرمی IL2 و IL6 در جوجه‌ها‌ی گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 خرداد 1399
حمیدرضا سیدآبادی؛ سید عبدالله حسینی؛ سهیلا صرامی

12.

تاثیر سطوح مختلف بتائین جیره بر فاکتورهای رشد، بازماندگی، ترکیب شیمیایی بدن و مقاومت بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در تحت تنش‌های محیطی

دوره 20، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 135-146
محمد نیرومند؛ میرمسعود سجادی؛ مازیار یحیوی؛ محمد اسدی

13.

تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه Scandix pecten-veneris L. بر پارامترهای عملکردی، سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 5، زمستان 1396، صفحه 882-895
مفید وسگری کیاسری؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی؛ محمد حسن یوسفی؛ خسرو قزوینیان

14.

تاثیر سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی پنیرک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، بهار 1394، صفحه 3-12
سمیه منصورزاده؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محسن ساری؛ مسعود قربانپور نجف آبادی

15.

تأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 17، زمستان 1394، صفحه 55-62
محمد رضا سلیمانی؛ شعبان رحیمی؛ سید عبدالله حسینی

16.

تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Arthrospira platensis) بر سیستم ایمنی و فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی کوی((Cyprinus carpio carpio

دوره 26، شماره 3، تابستان 1396، صفحه 23-32
فاطمه انصاری فرد؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ مهدی سلطانی

17.

تتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم‏مرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخم‏گذار

دوره 29، شماره 112، پاییز 1395، صفحه 79-90
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی

18.

سیستم ایمنی زنبور عسل (Apis mellifera)

دوره 06، شماره 10، تابستان 1394، صفحه 22-26

19.

مزایای استفاده از پری بیوتیک‌ها در پرورش ماهیان دریایی

دوره 2، شماره 3، بهار و تابستان 1397، صفحه 48-57
مریم منصف شکری؛ سمیرا ناظم رعایا؛ شیرین جمشیدی

20.

مقایسه اثر چند داروی گیاهی و شیمیایی تجاری بر کاهش آسیب های تنفسی، سیستم ایمنی و ماندگاری جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 20-27
نسیم حاتم زاده اصفهانی؛ شعبان رحیمی؛ محمد جواد قراگوزلو؛ سعید یخکشی

21.

مقایسه اثر شش عصاره گیاهی و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی و لیپیدهای سرم جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 1، بهار 1394، صفحه 177-184
بهنام کریمی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی



Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.