آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,016
تعداد مقالات33,722
تعداد مشاهده مقاله44,955,532
تعداد دریافت فایل اصل مقاله45,746,247

1.

ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنی‌شده با میگوی Macrobrachium nipponense طی فرمولاسیون نوین و 6 ماه نگهداری در دمای اتاق

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 39-48
قربان زارع گشتی؛ یاسمن اعتمادیان؛ علی اصغر خانی پور؛ محمد صیاد بورانی؛ معصومه رهنما؛ عظمت دادای قندی؛ فرشته خدابنده؛ فاطمه نوغانی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی

2.

خشک‌کردن پساب کارخانه‌ی تولید پودر ماهی با سبوس برنج به عنوان ماده‌ی‌ کمک‌خشک‌کن و ارزیابی ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای محصول تولیدی برای استفاده در خوراک دام، طیور و آبزیان

دوره 33، شماره 4، مهر و آبان 1403، صفحه 103-117
امیررضا شویک‌لو؛ سید جواد ابولقاسمی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ کوروش پورعابدین؛ فریدون رفیع‌پور؛ یاسمن اعتمادیان

3.

مقایسه، تعیین کیفیت و ارزیابی فساد فیله‌های منجمد شده ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) وارداتی و پرورش یافته در ایران

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 59-68
محبوبه موسایی پور؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری؛ انیسه جمشیدی؛ یاسمن اعتمادیان

4.

مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 1-11
بهمن لطیفی؛ مینا احمدی؛ یاسمن اعتمادیان؛ ویدا قائمی؛ سید جواد ابوالقاسمی؛ امیررضا شویک لو

5.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب