1.

ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنی‌شده با میگوی Macrobrachium nipponense طی فرمولاسیون نوین و 6 ماه نگهداری در دمای اتاق

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 39-48
قربان زارع گشتی؛ یاسمن اعتمادیان؛ علی اصغر خانی پور؛ محمد صیاد بورانی؛ معصومه رهنما؛ عظمت دادای قندی؛ فرشته خدابنده؛ فاطمه نوغانی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی

2.

ارزیابی و مقایسه کیفیت گوشت تاسماهی ایرانی پرورشی عمل آوری شده با نمک خالص و نمک مخلوط

دوره 16، شماره 2، تابستان 1386، صفحه 93-102
مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی

3.

بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 165-170
صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی؛ مهرداد نصری؛ فاطمه نوغانی؛ ژاله خوشخو

4.

بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعم‌دار تولید شده به روش صنعتی

دوره 26، شماره 5، زمستان 1396، صفحه 1-12
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

5.

بررسی میزان تجمع سموم آلدرین، دیازینون و اندرین در بافت عضله خوراکی ماهی‌های اقتصادی تالاب انزلی

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 23-30
مینا سیف زاده؛ علیرضا ولی پور؛ قربان زارع گشتی؛ علی اصغر خانی پور

6.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.