1.

اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و دو سم مسی در کنترل باکتری عامل سرطان طوقه مو

دوره 26، شماره 1، بهار 1389، صفحه 1-13
جواد اشرفی؛ نادر حسن‌زاده

2.

اثر ضد قارچی چند عصاره خام آبی گیاهی در کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوه توت‌فرنگی در مرحله پس از برداشت

دوره 32، شماره 6، زمستان 1395، صفحه 1099-1108
فریبا یوسفی؛ نادر حسن‌زاده

3.

ارزیابی تأثیر نانو ذرات سبز اکسید مس (CuO) بر مهار قارچ Botrytis cinerea عامل بیماری کپک خاکستری گوجه‌فرنگی

دوره 35، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 54-67
سیما کاظمیان؛ وحید زرین نیا؛ محمود خسروشاهلی؛ نادر حسن‌زاده

4.

بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس و عصاره آبی و آلی برگ اکالیپتوس بر باکتری Pseudomonas tolaasii در شرایط In vitro و In vivo

دوره 28، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 709-719
ندا انصاری دزفولی؛ نادر حسن‌زاده؛ محمدباقر رضایی

5.

کنترل عامل بیماری پوسیدگی نرم گیاه زینتی سینگونیوم (Pectobacterium carotovorum) با استفاده از اسانس‌های گیاهی و آنتی‌بیوتیک‌ها در دو سطح آزمایشگاه و گلخانه

دوره 28، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 730-740
سحر صیاد؛ نادر حسن‌زاده؛ ابوالقاسم قاسمی؛ عیسی ناظریان


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.