1.

اثر استفاده از فناوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده (MAP) بر عمر ماندگاری انجیر نیمه‌مرطوب منطقۀ استهبان

دوره 12، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 57-70
اکبر جوکار؛ حمید زارع؛ هما بهمدی؛ لادن جوکار

2.

استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک

دوره 18، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 75-90
اکبر جوکار؛ حمید زارع؛ هما بهمدی

3.

بررسی اثر رطوبت زمان برداشت و دماهای مختلف خشک کردن بر کیفیت روغن دانة کانولا و بذر آن

دوره 8، شماره 3، پاییز 1386، صفحه 1-16
عادل میرمجیدی؛ رامین حسین خواه؛ هما بهمدی

4.

بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج

دوره 18، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 33-46
هما بهمدی؛ نیراعظم خوش خلق سیما؛ فروغ شواخی؛ صغری معدنی؛ شهین زمردی

5.

تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 29-40
شهین زمردی؛ مهسا کریمپور سهرقه؛ هما بهمدی

6.

تأثیر غلظت‌های بالای دی‌اکسیدکربن در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر کیفیت خرمای رقم سایر

دوره 8، شماره 4، زمستان 1386، صفحه 143-156
زینب دهقان شعار؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ سلیمان عباسی؛ هما بهمدی

7.

مطالعة خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی

دوره 9، شماره 1، بهار 1387، صفحه 81-94
فوژان بدیعی؛ عسگر فرحناکی؛ هما بهمدی

8.

مقایسة برخی ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و حسی شیر بافت دار با شیر بی چربی و پرچرب در دورة نگهداری

دوره 13، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 41-50
مرجان نوری؛ حمید عزت پناه؛ سلیمان عباسی؛ مهدی امین افشار؛ هما بهمدی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.