آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله47,996,190
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,920,753
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. (1392). بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
محمّدتقی عبادی; مصطفی رحمتی; مجید عزیزی; محمّد حسن‌زاده خیاط; علیرضا دادخواه. "بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1392, 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. (1392). 'بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 29(2): 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب