آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,767,790
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,189,987
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. (1392). بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
محمّدتقی عبادی; مصطفی رحمتی; مجید عزیزی; محمّد حسن‌زاده خیاط; علیرضا دادخواه. "بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1392, 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. (1392). 'بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 29(2): 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب