آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,378,696
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,828,395
ابراهیم زاده, علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, قاسمی, مریم. (1402). بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369
علی ابراهیم زاده; مصطفی مظاهری طهرانی; مریم قاسمی. "بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369
ابراهیم زاده, علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, قاسمی, مریم. (1402). 'بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369
ابراهیم زاده, علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, قاسمی, مریم. بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب