آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,767,086
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,189,464
رنجبر کتی‌لته, وحید, کشاورز دیوکلایی, مجتبی, نصراله‌زاده ساروی, حسن. (1403). اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), 53-69. doi: 10.22092/isfj.2024.132384
وحید رنجبر کتی‌لته; مجتبی کشاورز دیوکلایی; حسن نصراله‌زاده ساروی. "اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 4, 1403, 53-69. doi: 10.22092/isfj.2024.132384
رنجبر کتی‌لته, وحید, کشاورز دیوکلایی, مجتبی, نصراله‌زاده ساروی, حسن. (1403). 'اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), pp. 53-69. doi: 10.22092/isfj.2024.132384
رنجبر کتی‌لته, وحید, کشاورز دیوکلایی, مجتبی, نصراله‌زاده ساروی, حسن. اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 33(4): 53-69. doi: 10.22092/isfj.2024.132384


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب