آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,073
تعداد مقالات34,300
تعداد مشاهده مقاله47,109,518
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,017,587
مرادی, یزدان. (1403). اصول کاربردی علمی، فنی و بهداشتی تولید محصول دودی گوشت ماهیان خاویاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(پاییز و زمستان 1402), 1-9.
یزدان مرادی. "اصول کاربردی علمی، فنی و بهداشتی تولید محصول دودی گوشت ماهیان خاویاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, پاییز و زمستان 1402, 1403, 1-9.
مرادی, یزدان. (1403). 'اصول کاربردی علمی، فنی و بهداشتی تولید محصول دودی گوشت ماهیان خاویاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(پاییز و زمستان 1402), pp. 1-9.
مرادی, یزدان. اصول کاربردی علمی، فنی و بهداشتی تولید محصول دودی گوشت ماهیان خاویاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 6(پاییز و زمستان 1402): 1-9.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب