آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,767,313
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,189,641
پور رشیدی, مهدی, صادقی, علیرضا, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد, مختاری, زهره. (1402). تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325
مهدی پور رشیدی; علیرضا صادقی; امان محمد ضیایی فر; محمد قربانی; زهره مختاری. "تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325
پور رشیدی, مهدی, صادقی, علیرضا, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد, مختاری, زهره. (1402). 'تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325
پور رشیدی, مهدی, صادقی, علیرضا, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد, مختاری, زهره. تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب