آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,442
تعداد مشاهده مقاله48,905,772
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,346,633
اسماعیل زاده مقدم, محسن, نقی پور, فریبا, قیافه داودی, مهدی, باقری کیا, سعید. (1402). ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(2), 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329
محسن اسماعیل زاده مقدم; فریبا نقی پور; مهدی قیافه داودی; سعید باقری کیا. "ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 39, 2, 1402, 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329
اسماعیل زاده مقدم, محسن, نقی پور, فریبا, قیافه داودی, مهدی, باقری کیا, سعید. (1402). 'ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(2), pp. 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329
اسماعیل زاده مقدم, محسن, نقی پور, فریبا, قیافه داودی, مهدی, باقری کیا, سعید. ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 39(2): 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب