آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,019
تعداد مقالات33,734
تعداد مشاهده مقاله44,973,527
تعداد دریافت فایل اصل مقاله46,433,901
لقمانی, سید وحید, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان, فاضل, محمد. (1402). بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335
سید وحید لقمانی; محمد حجت الاسلامی; هومان مولوی; محمد فاضل. "بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335
لقمانی, سید وحید, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان, فاضل, محمد. (1402). 'بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335
لقمانی, سید وحید, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان, فاضل, محمد. بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب