آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,983
تعداد مشاهده مقاله45,761,318
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,187,170
لقمانی, سید وحید, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان, فاضل, محمد. (1402). بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335
سید وحید لقمانی; محمد حجت الاسلامی; هومان مولوی; محمد فاضل. "بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335
لقمانی, سید وحید, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان, فاضل, محمد. (1402). 'بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335
لقمانی, سید وحید, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان, فاضل, محمد. بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب